Om mig

Jeg hedder Gitte, jeg er  47 år, opvokset i kokkedal i nordsjælland i en familie som bestod af min bestod af, min mor, Berit og min storebror Michael. Min barndom, husker jeg som værende, tryg og kærlig, dog med et afsavn til min far og bedsteforældre. Da min mor var alenemor, var pengene små, men trods det, så manglede vi egentlig ikke noget. Jeg har mange gode minder om venskaber, vi opvoksede i en lejlighed, og der var rigtig mange børn i samme alder som os, så vi manglede aldrig nogen at lege med.

Området vi boet i, var grønt, og jeg husker vi legede skjul i buskene, legede cowboy’s og indianere … når vi var rigtig heldige, blev vi tilsluttet af alle de voksne, og spillede rundbold, eller havde vandkamp, disse minder vil altid følge mig.

Efter folkeskolen, HF, 5 år som pædagogmedhjælper og et bofællesskab med 2 veninder, valgte jeg at flytte sammen med min daværende kæreste. Vi lejede en fed lejlighed på Nørrebro, lige ved søerne, men efter et par år, valgte vi at flytte til Nyboder ( Min kæreste var ved at uddanne sig til officer i Søværnet. Jeg elskede at bo der, det var som en lille charmerende oase, midt i byen. Da min kæreste blev officer, fik han besked på at han skulle til Grønland i et år, og jeg var lige blevet færdig med HH, så jeg valgte at tage med. Selvom at det blev enden på vores forhold, mit valg, så elskede jeg Grønland. Her var jeg omgivet af smuk natur, næsten ingen mennesker og en stilhed, jeg ikke har oplevet noget andet sted.

Efter min tid på Grønland, havde jeg lidt forskellige jobs, blandt andet hos Scandlines, Sterling Airways og Air 2000. sidsnævnte betød at jeg havde min “base” i Bangor, Maine, USA. Her fløj jeg en gang om ugen til Mexico med scandinaviske passagere. Vi var en hel besætning som boede på Holiday INN i Bangor, og de dage vi ikke arbejdede, blev brugt til at rejse rundt, blandt andet til New York, Boston og Miami Beach.

Efter endt kontrakt, blev min barndoms drøm opfyldt, og jeg fik job som stewardesse hos SAS, hvilket betød at jeg skulle på et 7 ugers kursus i Stockholm. I januar 2001, begyndte jeg så at flyve, og jeg elskede det liv, jeg var ofte væk, 3-3 dage om ugen, og overnattede på nogle skønne hoteller rundt om i Europa. Min vendinde Trine og jeg, som jeg mødte til mit andet interview hos SAS, og som var på samme “hold” som mig i Sverige, vi sås rigtig meget og rejste sammen til Frankrig og italien et par gange. Vi benyttede os virkelig af vores frihed, og det var også sammen med Trine, at jeg endte med at møde min mand, Simon.

Trine, havde et 24 timer stop i Bruxelles, og spurgte om jeg ville med. Det ville jeg gerne, og vi havde en hyggelig dag, og var ude og spide om aften og sidenhen på bar, som skulle vise sig at være vendepunktet i mit liv, som jeg kendte det.

Simon og jeg faldt i go snak og vi havde en rigtig sjov aften, og udvekslede telefonnumre ovs. Weekenden efter var jeg på besøg i Derby, og så gik det ellers stærkt. 5 måneder efter at have mødt hinanden, og efter et vigtigt spørgsmål… flyttede han ind med mig i Kbh, og sammen tog vi sidenhen en beslutning om at flytte til England.

Vi belv gift i Maj 2004 og vøres 2 børn fulgte hurtigt efter. I 2007 sagde jeg mit job op ( ikke uden tårer ) og var fik arbejde hos en optiker og min arbejdsuge var på omkring 12 timer.

I dag arbejder jeg  indenfor “sourcing” i et nordisk firma, som er en del af en Britisk gruppe. mit arbejdsområde er det danske marked, hvilket betyder at jeg har daglig kontakt med det danske sprog, så det er absolut en bonus.

Amelia og Hayden går i henholdvis 8 og 7 klasse, og virker begge to glade for at gå i skole, så det er dejligt.

“More to follow”

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *